Ohjelmistotuotteet

Apex Communications toimii kansainvälisen Transtel Communications Ltd:n edustajana Suomessa ja Baltian maissa. Kauttamme voi hankkia kaikki Transtelin media-alan ohjelmistotuotteet. Tuotevalikoima kattaa mm. uutislähteiden vastaanoton, uutisten tuotannon ja jakelun työkalut. Ohjelmistoratkaisut tuotetaan pilvipalveluna Apex Communicationsilta tai asiakkaan niin halutessa asiakkaan omista konesaleista. Apex Communications tuottaa ratkaisuihin myös tarvittavat tukipalvelut ja koulutuksen.

Transtel NewsManager

NewsManager on joustava ja kustannustehokas työkalu kaikkiin medianhallinnan tilanteisiin. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti uutishuoneiden toimitusten tarpeisiin, mutta se soveltuu hyvin myös muiden viestinnällisten tietosisältöjen tehokkaaseen vastaanottamiseen, muokkaamiseen ja jakeluun loppukäyttäjille.

NewsManager koostuu seuraavista toiminnallisista moduleista:

  • FrontDesk: monitorinäkymä sisään tulevaan uutislähteiden virtaan sisältäen tekstin lisäksi kuvat, äänen, videon ja metadatan. Juttujen muokkaaminen lähteistä ja uusien juttujen luonti. Julkaisut keskitetysti ja samanaikaisesti erilaisina versioina webbiin, printtiin, Twitteriin, SMS:ään, soitto- ja ajolistoihin. Monipuoliset hakuominaisuudet, luokittelutiedon hyväksikäyttö juttujen julkaisuissa. Ryhmätyöskentelyn helpottaminen ja tehostaminen työnkulkukaavioiden ja käyttöoikeuksien hallinnan avulla.   
  • WebDesk:selaimella toimiva versio FrontDeskista.
  • RunDesk:julkaisun liittäminen mm. ajolistoihin
  • CaptureDesk: radio- ja televisiolähetyksen striimauksen nauhoittaminen käyttäjän työasemalle ja sen editoiminen.

Lataa NewsManager G2 -esite.

Kysy lisää palveluistamme

Seuraa meitä

Linkedin