Liiketoiminnan kehittämiskonsultointi

Apex Communications toteuttaa liiketoiminnan kehittämiskonsultointia pääasiassa ICT- ja media-alan yrityksille. Konsultointialueita ovat strategiasuunnittelu, liiketoiminnan suunnittelu, tuotteistukset ja toimintaprosessien kehittäminen. 

Strategiasuunnittelu

Apex Communicationsin konsultit ovat tukeneet useita ICT-alan yrityksiä strategian kehittämisessä joko strategiaprojektin vetäjänä tai asiantuntijana. Strategiatyökaluina olemme käyttäneet mm. Balanced Score Card –viitekehystä ja skenaariotyökaluja.

Liiketoiminnan suunnittelu ja tuotteistukset

Olemme vetäneet kymmeniä uusien liiketoimintojen suunnittelu- ja tuotteistusprojekteja asiakkaillemme. Tyypillisiä projekteja ovat olleet mm. eri teleoperaattoreille toteutetut uusien telepalveluiden tuotteistukset. Voimme esimerkiksi suunnitella uuden liiketoiminnan  läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja hyödyntäen Apex Communicationsin omaa kattavaa työkaluvalikoimaa tai vastata yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa uuden tuotteen kokonaisvaltaisesta tuotteistuksesta. 

Toimintaprosessien kehittäminen

Olemme osallistuneet asiakasyritystemme toimintaprosessien kehittämiseen konsulttina tai kehitysprojektin vetäjänä. Toimintaprosessien kehittäminen toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöityinä. Tyypillisesti toimintaprosessit toteutetaan esimerkiksi ITIL v3- tai COBIT 5-mallien mukaisina.

Kysy lisää palveluistamme

Seuraa meitä

Linkedin