Hannu Peltola on kuin DNA:n omaa väkeä

17.10.2016

Asiakasesittelyssä DNA Oy Hannu Peltola tuntee hyvin DNA Oy:n liiketoiminnan. DNA Oy:n osastopäällikkö Jari Hynninen on tehnyt Apex Communicationsin kanssa vuoden sisällä neljä projektia. Ulkopuolisen projektipäällikön käyttö antaa... Lue lisää »

Ketterästi uutta liiketoimintaa

17.10.2016

Uutta liiketoimintaa syntyy harvoin tyhjästä. Taustalla voi olla lainmuutos, liiketoimintaympäristön muuttuminen tai teknologian kehitys. Uuden toiminnan synnyttäminen tai vanhan käytännön purkaminen on mahdollista viedä läpi kivuttomasti... Lue lisää »

10 takuuvarmaa tapaa tuhota IT-projekti

17.10.2016

Syksy on jo pitkällä ja lähestyvän halloweenin myötä on hyvä palauttaa mieliin takuuvarmat keinot, joilla projektin saa suuriin vaikeuksiin! 1. Ei tässä ole ennenkään mitään aikatauluja tarvittu. 2. Kyllä se hoituu sujuvasti muiden... Lue lisää »

Liiketoiminnallinen ICT ja sen edistäminen – Apex-infot alkavat

15.3.2016

Apex aloittaa toukokuussa odotettujen infotilaisuuksien sarjan, jonka kantavana teemana tulee olemaan liiketoiminnallinen ICT ja sen tarkoituksenmukainen edistäminen organisaatioissa.     Tulemme nostamaan tämän teeman... Lue lisää »

ICT Tilannekuva mittaa tarkasti ICT:n vaikutusta liiketoimintaan

15.3.2016

Kiivastahtisessa, jatkuvasti muuttuvassa liiketoiminnassa on järkevää aika ajoin arvioida kriittisesti organisaation eri toimintojen rooleja, sisältöä ja onnistumista. Esimerkiksi ICT:n tehtäväkenttä on laajentunut koko ajan ja on yhä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 4 Seuraava »

Kysy lisää palveluistamme

Minulle saa jatkossa lähettää sähköpostitse Apex Communicationsin uutiskirjeen

Seuraa meitä Linkedin